Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A SHIATSU

2010.06.19

http://api.ning.com/files/K*EKy-*HVIicW5L5LCquq*wtyvk4L*SFln0jyr8z4l*TVZFA6125f7iX1VH2KbZEsPFXkq-4a91OVtvPlCgw7YSriI7KHpMV/shiatsu.gif

A shiatsu (siacu) a hagyományos keleti gyógyászat tudására és tapasztalataira épülő alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze.

A shiatsu az energiapályák mentén tenyér- vagy ujjnyomással hozza mozgásba az energiát, illetve egyéb masszázstechnikákat is alkalmaz. A shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben látja. A kezelés közben az egészleges érzékelésen és az érintésen alapuló támogató kommunikáció valósul meg. A kezelés az egész testet érinti, vékony pamut ruhában történik, és különleges, kellemes élmény.

A shiatsu professzionális gyógymód. Magyarországon alternatív mozgás- és masszázsterapeuta szakvizsgával rendelkező természetgyógyász használhatja. Ugyanakkor a shiatsut bárki megtanulhatja és rendkívül hatékonyan alkalmazhatja családi, baráti körben a betegségek megelőzésére, az egészség megtartására. A shiatsu megtanulásával igazi kincs birtokába jutunk. Segíteni tudunk a körülöttünk élőknek és saját magunknak is. Ezen túlmenően tapasztalatokat szerezhetünk egy újfajta kommunikációról.

Érdeklődni lehet:06-30-27722782 számon

Csepleő Andrásnál

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.