Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Találkozás Belső mestereddel

2010.10.08

 http://free.x3.hu/lunar/ocean1.jpg

Hunyd be a szemed és lazulj el.Menj benső szentélyedbe, és tölts  ott néhány percet, közben kezdj el lazítani és összpontosítani.

Most képzeld el,hogy szentélyedben egy olyan ösvényen állsz, amelynek vége a távolba vész.Elindulsz felfelé ezen az ösvényen, és közben látod, hogy egy alak közeledik feléd, akiből tiszta, ragyogó fény árad ki.

Amint közeledtek egymáshoz, már ki tudod venni, férfi vagy nőalak-e, hogy néz ki, mennyi idős és,hogy van öltözve.Minél közelebb ér,annál részletesebben látod az arcát és a külsejét.

Üdvözöld ezt a lényt,kérdezd meg tőle a nevét.Fogadd el az első megadott nevet, és ne törődj ezzel többet.

Most vezesd körbe vendégedet szentélyedben, és vele együtt fedezd fel újra ezt a helyet.Lehet,hogy vezetőd felhívja a figyelmedet néhány olyan dologra,amit soha nem vettél volna észre azelőtt,hogy egyszerűen csak jól érzitek magatokat egymás társaságában.

Kérdezd meg tőle,van-e valami,amit el akar mondani neked, vagy amit-e pillanatban tanácsol.Ha akarsz,feltehetsz konkrét kérdéseket is neki.Lehet,hogy azonnal választ kapsz,de ha nem,akkor se keseredj el, a válasz valamilyen formában meg fog érkezni hozzád később.

Hogy találkoztál önmagaddal,legbelső éneddel.Most alkalmas vagy arra, hogy gyógyító energiát küldj mindenkinek,aki arra rászorul.Gyerekeidre,társaidra,családodra akár egyszerre,akár külön-külön.Lásd őket egészségesnek és vidámnak.

Ebben az állapotban a végtelen univerzum minden energiáját tudod közvetíteni,csak hidd el,hogy képes vagy rá.Más ember vagy,mint voltál.Merd a jövő képedet is programozni.Lásd magad olyannak amilyen valójában vagy boldognak-szabadnak-örömtelinek akinek minden sikerül.Lásd ezt minél erőteljesebben és rögzítsd magadban.

Ha úgy érzed,mostani találkozásotok végéhez ért,mondj köszönetet vezetődnek és fejezd ki nagyrabecsülésedet, és kérd meg arra,hogy jöjjön el a szentélyedbe újra.Nyisd ki a szemed,és térj vissza ebbe a világba,ebbe a testbe.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.