Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szivcsakra meditáció

2010.10.08

"Helyezkedj el kényelmesen, hunyd le a szemeidet, és végy két-három mély tisztító lélegzetet. Képzelj gondolatban magad köré egy gyönyörű smaragdzöld színű fényt. Amint belélegzel, tüdődbe juttatod ezt a gyógyító energiát, a sejtjeidbe és a szívedbe. Egy pillanat erejéig koncentrálj a szívedre, amint engeded, hogy ez a smaragdzöld színű fény eltávolítson minden negatív élményt, amely esetleg fájdalmat okozott neked.
Egy mély lélegzettel engedd, hogy a fény minden szeretettel kapcsolatos félelmet eloszlasson. Semmi mást nem kell tenned, csak lélegezned kell, és akarnod kell magad kigyógyítani a szeretettől való félelemből. Légy nyitott a gyógyulásra, és Isten és az angyalok minden mást elrendeznek. Végy egy újabb mély lélegzetet, amint elengeded a szeretettségtől való félelmet, amely abból fakad, hogy ha szeretnek, akkor manipulálhatóvá válunk, becsaphatnak, kihasználhatnak, elhagyhatnak, visszautasíthatnak, zaklathatnak, és egyéb más módon megbánthatnak bennünket. Egy újabb mély levegővétel, engedd, hogy ezek a félelmeid elmúljanak.
Most engedd, hogy a fény eltávolítson minden félelmet, mely a szeretettel kapcsolatosan felmerül benned. Egy mély lélegzettel, engedd el a félelmet, hogyha szeretetet adsz, akkor kontrollálhatóvá válsz, becsapnak, megcsalnak, visszaélnek vele vagy bármely más módon megsértenek. Engedd el ezeket a félelmeket, és érezd, amint a szíved újra természetesen tud szeretni.
Engedj el minden sérelmet, mely összeköt azzal, aki fájdalmat okozott. Bocsáss meg édesanyádnak, édesapádnak, a testvéreidnek, gyermekkori barátaidnak, kamaszkori barátaidnak, első szerelmednek, azoknak akikkel randevúztál és szerettél. mindenkinek, akivel együtt éltél vagy házasságot kötöttél. engedj el minden sérelmet és csalódottságot. Nem akarod a fájdalmat, nincs szükséged rá, és egy újabb mély lélegzettel, a fájdalom felemelkedik a fénybe, ahol aztán megtisztul és átalakul. Csak a leckék és a szeretet tiszta eszenciája marad meg minden egyes kapcsolatból mivel ez az egyetlen dolog, mely örökkévaló és valóságos minden kapcsolaton belül.
Most egy másik lélegzettel, engedd, hogy a fény teljesen megtisztítson téged. Légy hajlandó megbocsátani magadnak. Bocsáss meg magadnak azért, hogy becsaptad magad, hogy figyelmen kívül hagytad a megérzéseidet, vagy hogy nem a legfőbb érdekeidet követted. Öleld meg magad akár gondolatban, akár valóságosan. Biztosítsd újra belső énedet arról, hogy soha többé nem csapod be magadat.
Most elkötelezed magad, hogy a megérzéseidet és tisztánlátásodat fogod követni, hogy soha többé ne maradj egy olyan kapcsolatban, mely csak fájdalmat okoz neked. Teljesen bocsáss meg magadnak minden hibádért, melyeket úgy gondolod, hogy elkövettél a kapcsolataidban, beleértve a saját magaddal való kapcsolatot is. És egy újabb tisztító, mély lélegzettel, érezd, hogy meggyógyulsz, hogy teljes egész vagy, és készen állsz arra, hogy élvezd azt a szeretetet, amely az igazság arról, ki is vagy igazából."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.