Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A gondolat gyógyító ereje

2010.11.06

http://www.napfonat-eletmodklub.hu/image/Fotolia_4181740_XS.jpg

Azt mindannyian tudjuk,hogy a gondolatok teremtő erővel bírnak.De ha így van,miért ne használhatnánk gyógyító erejét.

Persze itt először érdemes tudni,hogy a tiszta gondolatok a szívből származnak.

Ezért is van az,ha bármiféle spirituális dologba fogunk,először le kell nyugtatni tudatunkat,majd ezt a nyugalmat le kell áramoltatni szívünkbe és onnét tovább áramolva kell áthatni környzetünket.

Tehát amikor a gondolat gyógyító erejéről beszélünk a szív gyógyító energiájáról beszélünk.Ha figyelünk rá,a legjobb tanítóként,segítőként működik utunkon,nemcsak magunkat fedezzük fel benne,hanem azt is,hogy a másikban is meglátjuk a lehetőséget és önmagunkat,na és nem utolsó sorban a mi és az ő szabadságát-mert mind magunk döntünk-dönthetünk,hogy mit teszünk,a befolyásolásra való hajlam már a mágiához tartozik,aminek semmi köze a szívhez.

Amikor belehulltak a szívbe az elvárások,fel is oldódnak ott.Elkezd életünk is kitisztulni,ha betegségek kínoznak minket,elkezdünk gyógyulni azáltal csak,hogy elkezdtük máshogy látni a dolgainkat és a világot.

Használjuk hát végre ezt a kincset,ne csak a vágyaink megteremtésére,hanem egy egész-séges élet létrejöttéhez.

Javaslom,hogy itt és most kezdj el egy új gondolkozás menetet és ezáltal egy új szeretettelibb életet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A gondolatok ereje

(Déri Zoltán, 2011.03.21 04:47)

Miért nem vagyok képes előrelépni az életemben?

Az ok alapjában véve épp az, hogy feltetted magadnak ezt a kérdést!

Abban a pillanatban, amikor olyan jellegű kérdést teszel fel magadnak, amelyben bármilyen negatív tulajdonság is szerepel, mint, miért nem vagyok képes megvalósítani magamat, miért nem lehet boldog párkapcsolatom, miért nem lehet a házasságom békés, miért nem lehet olyan munkám, ami élvezetet okoz nekem, a tudatalattid azonnal meg fogja adni az okokat.

A tudatalattid válaszolni fog az adott kérdésre. Azonban teszi ezt olyan formában, hogy az épp nem az előrehaladásban fog segíteni, nem abban, hogy sikereket érj el az életed bármely területén, hanem ellenkezőleg. Fixálni és rögzíteni fog abban a helyzetben, szituációban, amiben épp leledzel.

Ugyanis a tudatalattid feleletei valahogy így hangozhatnak :

Mert nincs elég pénzem, mert a családom nem áll mellettem, mert nem beszélek angolul elég jól, mert nem egy nagyvárosban élek, mert nem vagyok elég magas, mert nem vagyok vonzó, mert képtelen vagyok rá, mert, csak.....

Látod, mi történik, mire akarok kilyukadni?

Amikor önmagadnak egy negatív jellegű kérdést teszel fel, az egyáltalán nem segít abban, hogy előrejuss. Visszahelyez oda, abba a pozícióba, abba az élethelyzetbe, amiből kitörni szeretnél, amiben épp most ebben a pillanatban élsz.


www.kineziologia-reiki.mlap.hu